Відбулося урочисте відкриття нового заводу

З великим задоволенням ми хочемо повідомити Вам, що 1 вересня 2011р. відбулося урочисте відкриття в Чернігові ще одного заводу “Пласт-Бокс Україна”. На церемонії були присутні близько 100 запрошених гостей, серед яких були губернатор області пан Володимир Хоменко, мер міста Чернігова пан Олександр Соколов, представник Польського Посольства в Києві, Голова Правління “Plast-Box” SA пан Гжегож Павлак, директор Пласт -Бокс Україна » г-жа Будьонна Тетяна та представники ключових партнерів з України, Росії, Молдови, Німеччини, Швейцарії та Польщі.
Церемонія відкрилася виступом Голови Правління “Plast-Box” SA, г-н Гжегожа Павлака. Після нього виступив губернатор Чернігівського р-ну, г-н Володимир Хоменко. Він подякував будівельникам і всім іншим, які були задіяни у будівництві та організації компанії “Пласт-Бокс України” за внесок у становленні заводу. Плідну співпрацю Польщі та Україні губернатор назвав живим прикладом для створення комфортних умов для залучення іноземного капіталу в регіоні і висловив надію, що приклад компанії “Пласт-Бокс України” стане гарним прикладом для інших компаній в налагодженні подальших контактів із іноземними партнерами.
Після урочистої церемонії перерізання стрічки всі гості відвідали завод, а потім взяли участь у спеціально підготовленому з цієї нагоди банкеті, де були гарні виступи місцевих художніх ансамблів і від гостей лунало багато теплих слів на адресу «Пласт-Бокс Україна».
Будівельні роботи, пов’язані з адаптацією нового підприємства Plast-Box SA (Пласт-Бокс А.Т.) в Чернігові, тривали до середини серпня 2011 року. Новостворений об’єкт займає площу близько 5396 м2 і складається з відділу продукції, складу, адміністративного та технічного приміщень. В даний час працює 9 великих ливарних машин Krauss Maffei і HUSKY Hylectric, які обробляють 250 тонн на місяць поліпропілену та поліетилену високої щільності. У майбутньому кількість машин збільшиться до 30 штук. Завдяки цьому до кінця року переробка збільшить продуктивну потужність до 300 тонн на місяць, а в подальшому і до 600 тонн на місяць. Згідно з прогнозами фірми нове підприємство, поставляючи на польсько-український ринок близько 7200 тонн готової продукції на рік, буде основним складовим реалізації стратегій “Plast – Box” SA (Пласт-Бокс А.Т.) у найближчі роки.

Нововідкрите підприємство Plast-Box SA (Пласт-Бокс А.Т.) в Чернігові також дало можливість для створення нових робочих місць. В даний час на підприємстві працює 75 співробітників. Ця кількість зросте до 100, в міру подальшого розвитку продукції.

Підприємство в Чернігові продовжить виробництво всіх видів продукції з поточної пропозиції “Пласт – Бокс України”. Серед них буде широкий спектр круглих і овальних відер, створених для застосування в хімічної галузі та харчової промисловості. У зв’язку з інтенсивною співпрацею з польською фабрикою міжнародного концерну Curver в найближчому майбутньому буде створена окрема лінія для виробництва кошиків та контейнерів для сміття, а також, на позиції для домашнього побуту для цієї марки.

^