IML декорування кришок

IML декорування кришок.

Фахівці «Пласт – Бокс Україна» відзначають, що роль упаковки в просуванні товарів значно виросла за останній час. Багато в чому це обумовлено попитом на декоровану упаковку, яка допоможе додати унікальності продукції замовника.

З 2004 року ми застосовуємо на українському ринку технологію декорування IN-MOULD LABELING (IML етикетка, етикетка, що впаюється), що дозволяє отримувати принципово новий і значно більш привабливий зовнішній вигляд пластикової упаковки, і продовжуємо активно розвивати її. З серпня 2015 розширена лінійка виробів з IML (відра об’ємом 17л і 20л), завдяки чому на сьогоднішній день «Пласт-Бокс Україна» пропонує повну лінійку відер з IML етикетками від 1л до 20л включно.

Нагадуємо також, що наша компанія володіє можливістю нанесення IML на кришки для круглих відер 1л і 10л

Використання пластикових відер з IML-етикеткою в кришці може стати Вашим істотною конкурентною перевагою, тому сьогодні декорування є основним, стимулюючим покупку фактором. У той же час упаковка не повинна бути дорогою. Відра з поліпропілену з IML-етикеткою в кришці – це найкраще рішення, яке і відповідає цим вимогам

Впаяна етикетка – економічно ефективна форма оформлення Вашої упаковки. Разом з цим привабливий зовнішній вигляд поєднується з надійним захистом продукту від підробок.

Більш докладно можна побачити можливості нанесення IML на конкретний виріб в розділі «Каталог відер».

Фахівці “Пласт-Бокс Україна” завжди готові забезпечити своїм клієнтам вибір найкращого способу декорування їх упаковки.

Отримати зразок кришки з ІМЛ або детальнішу інформацію Ви можете зателефонувавши у відділ продажів +380462 652022, або відправивши запит на електронну пошту: e – mail: sales@plast-box.com.ua

^