Запрошуємо відвідати наш стенд № 3А414 на виставці “Пак Експо 2018”

Шановні партнери,

Ми раді повідомити Вам про те, що ТОВ «Пласт-Бокс Україна»  візьме участь у міжнародній виставці упаковки, пакувального і поліграфічного обладнання, технологій і матеріалів «ПАК ЕКСПО 2018», яка буде проходити з 18 по 20 квітня в Міжнародному Виставковому Центрі (м. Київ, Броварський пр.-т, 15).

Міжнародна виставка «ПАК ЕКСПО» – масштабний виставковий захід індустрії упаковки в Україні, в ході якого цільова аудиторія зможе ознайомитися з новітнім пакувальним обладнанням, технологіями, пакувальними матеріалами, готовими системними рішеннями для харчової та переробної промисловості, медицини та фармацевтики, хімічної промисловості, а також оптової та роздрібної торгівлі, складського господарства, логістики та ін.

На виставці Ви зможете побачити вироблену нашою компанією пластикову упаковку, яка може бути використана як в харчовій, так і в хімічній галузі. Вся наша продукція має всі необхідні санітарно-гігієнічні документи, що гарантують безпеку упаковки.

Більш детальну інформацію про продукцію, яка буде представлена ​​на виставці, можна дізнатися на нашому сайті: www.plast-box.com.ua

Запрошуємо відвідати наш стенд № 3А414

^