Plast-Box Group збільшує виробничий потенціал

Виробник пластикової упаковки Plast-Box Group завершив інвестиційний проект, пов’язаний з розширенням виробничої бази в дочірньому підприємстві Stark Partner в Урсуліне. Інвестиції включали поділ і будівництво нового виробничого цеху з соціальної та супутньою інфраструктурою, а також оснащення сучасною термоформовочной машиною. Завдяки реалізації інвестиції можлива істотна реорганізація технологічного циклу, що однозначно збільшить виробничі потужності компанії як мінімум на 50%. В рамках проекту Група інвестувала близько 3,5 млн злотих.

– В результаті розширення компанія Stark значно збільшила свій виробничий потенціал, що дозволить компанії швидко доопрацювати плани, пов’язані з розширенням асортименту продукції, – говорить Гжегож Павляк, генеральний директор Plast Box Group. – Ключ до успіху на сьогоднішньому ринку – це сучасна і гнучка організація, в якій інновації записані в ДНК. Така компанія і є Stark Partner, що володіє всіма перевагами, необхідними для виходу на нові ринки зі збільшенням масштабів операцій, – говорить він.

 Завершена інвестиція підвищить гнучкість виробництва Stark, що створить можливість подальшого розширення і постійного розвитку портфеля бренду. Формування на термоформовочной машині останнього покоління дозволяє виготовляти упаковки від малих до великих, різної товщини, повторюваною форми і високої якості. Великою перевагою є можливість персоналізації дизайну відповідно до індивідуальних потреб клієнта, а також швидкісне виконання великих замовлень завдяки ефективності 1 мільйона штук в день. Короткий виробничий цикл і використання декількох форм забезпечують рентабельність навіть при невеликих замовленнях.

  Нова термоформувальна машина забезпечує більш швидке створення прототипу, що значно прискорює виведення нової упаковки на ринок. Крім того, це дає свободу вибору сировини для формування і великі можливості для виробництва різних типів упаковки, лотків, тарілок, стаканчиків, кришок, контейнерів і т. Д., В тому числі тих, які вимагають дуже високої якості і точності розмірів, призначених для автоматичних ліній розливу. Інвестиції в основному направлені в харчову промисловість, включаючи молочні заводи, м’ясопереробні заводи, магазини делікатесів і громадського харчування, компанії з галузі horeca. Термоформувальна машина універсальна, тому вона ідеально підходить для виробництва упаковки для хімічної промисловості, наприклад, промислових хімікатів.

– Якість послуг, що надаються, досвід і оснащення наших виробничих підприємств, доповнені потенціалом заводу в Уршулін, створюють платформу для ефективної реалізації ще більш складних проектів і надають нашим клієнтам гнучкість у виконанні замовлень.Збільшуючи виробничий потенціал, ми маємо намір зміцнити ринок і виробництво, що дозволить йому конкурувати зі світовими магнатами в цій галузі, – пояснює Артур Р. Сконечни, комерційний директор Plast Box Group.В рамках подальшого динамічного розвитку Групи ми також хочемо зберегти те, що завжди було нашою сильною стороною: організаційна гнучкість і здатність швидко адаптуватися до потреб ринку і відповідати очікуванням клієнтів, як тих, хто потребує крупносерийной продукції, так і тих, хто виконує індивідуальні замовлення, – додає він.
Придбана термоформувальна машина енергоефективна і забезпечує низький рівень відходів.Екоеффектівності пристрою відповідає пріоритетним бізнес-цілям Групи в галузі сталого розвитку.

^