Група компаній Plast-Box, одна з провідних постачальників пластикової упаковки в Європі, придбала 100% акцій компанії Stark Partner Sp. z o.o., що спеціалізується на виробництві пакувань для харчової промисловості

Асортиментний ряд-компанії Stark Partner (ознайомитися можна тут www.stark.pl)  расширює асортимент продукції Групи компаній Plast-Box за рахунок інноваційних продуктів і рішень для пакувальної промисловості. Разом з компанією Stark Група Plast-Box пропонує своїм клієнтам різноманітний перелік тари, доповнюючи його невеликими упаковками, які-використовуються в харчовій промисловості.

Група Plast-Box, що спеціалізується на виробництві високотехнологічних відер, постійно розширює свою присутність на ринку-упаковки, що розвивається. Поточні ринкові тенденції компанії включають розміщення понад 50% продажів в харчовій промисловості. Введення компанії Stark в Групу збільшує спектр нових компетенцій в пакувальної промисловості і надає ресурси, що дозволяють розширити масштаб і охоплення діяльності групи Plast-Box.

^