Запрошуємо відвідати наш стенд А5-В6 на виставці «ПРОДМАШ. ХОЛОД. УПАК-2017»

Шановні партнери,

Ми раді повідомити Вам про те, що ТОВ «Пласт-Бокс Україна»  візьме участь у 8-й міжнародній спеціалізованій виставці «ПРОДМАШ. ХОЛОД. УПАК-2017», яка буде проходити в Мінську в рамках Білоруського агропромислового тижня з 6 по 10 червня 2017 року на новій експозиційній площадці в ТЛЦ «Глобус Парк» (Республіка Білорусь, Мінський р-н, ам. Щомислиця, 28, 3-й км від МКАД Мінськ-Брест).

Виставка «ПРОДМАШ. ХОЛОД. УПАК» демонструє сучасні технології, обладнання та упаковку для харчових і переробних виробництв. Учасники експозиції презентують новинки промислової продукції, рекламують переваги своїх інноваційних розробок, обмінюються з колегами досвідом просування товарів і впровадження передових науково-технічних рішень.

На виставці Ви зможете побачити вироблену нашою компанією пластикову упаковку, яка може бути використана як в харчовій, так і в хімічній галузі. Вся наша продукція має всі необхідні санітарно-гігієнічні документи, що гарантують безпеку упаковки.

Більш детальну інформацію про продукцію, яка буде представлена ​​на виставці, можна дізнатися на нашому сайті: www.plast-box.com.ua

Запрошуємо відвідати наш стенд № А5-В6!

^