Поліпропіленова упаковка, виготовлена методом термоформування, від Stark Partner

Компанія Stark Partner, що входить до складу холдингу Plast-Box — виробника пластикової тари та упаковки, розпочала процес відмови від полістирольних (ПС) матеріалів на користь поліпропіленових (ПП) при виготовленні упаковки методом термоформування. Цей процес передбачає зміну деяких моделей виробів та нові інвестиції, необхідні для адаптації до нових вимог нормативно-правових актів, спрямованих на зменшення впливу на довкілля.

Нові нормативно-правові акти, що обмежують використання та продаж одноразового пластику, для якого існує альтернатива, сприяють тому, що компанія Stark Partner впроваджує нові рішення, та вписуються у стратегію економіки замкненого циклу, яку реалізує холдинг Plast-Box.

Внаслідок обмежень, запроваджених на законодавчому рівні для окремих категорій одноразових виробів, ми отримуємо запитання про можливість впровадження нових рішень. Багато наших клієнтів мають високі амбіції в контексті реалізації політики сталого розвитку. Ми можемо допомогти їм досягти поставлених цілей, надаючи відповідні рішення для упаковки. Тож вже сьогодні ми прийняли рішення розпочати процес відмови від ПС і підготовку до впровадження перших проектів ПП у виробництво упаковки методом термоформування”, — повідомив Артур Р. Сконечний, директор з продажу холдингу Plast Box.

Програма охоплює упаковку різних розмірів — від малолітражної тари до великих ємностей, які ідеально підходять для зберігання та транспортування різних видів харчових продуктів, напр., морозива (зокрема морозива ручної роботи або масового виробництва, морозива-рулетів, морозива для HoReCa), молочних продуктів (напр., йогуртів, сметани, сиру, маргарину, масла) або рибних та фруктових консервів (напр., джемів, повидла та салатів).

Остання ініціатива компанії Stark Partner є результатом незгасаючого ентузіазму групи Plast Box до пропагування сталого розвитку. Група постійно розробляє інноваційну упаковку, яка може повністю перероблятись або повторно використовуватись, оптимізує кожен матеріал у процесі виробництва та пропонує альтернативу проблемним пластикам.

Ми змінюємо «обличчя» упаковки, щоб відповідати викликам світу, що розвивається. Ми реагуємо на соціальні очікування, законодавчі та ринкові зміни, і зосереджуємось на діях, спрямованих на розвиток економіки замкненого циклу. Завдяки прийнятим цінностям ми постійно ставимо перед нами та нашими клієнтами нові виклики, метою яких є упаковка, що придатна до повторного використання”, — резюмує Артур Р. Сконечний.

^