Переваги упаковки з пластику

Більшість кінцевих споживачів сприймає пластикову упаковку як тимчасову ємність для товару. Але насправді упаковка є багатоплановою і виконує велику кількість маркетингових і логістичних функцій.

Упаковка повинна бути безпечною, відповідати нормативам при контакті з харчовими продуктами. Наше виробництво орієнтоване на використання сировини найвищої якості,що разом із запровадженими сучасними технологіями та досконалою системою контролю якості й безпеки продукції гарантують стабільність параметрів надійності, високих фізико-механічних властивостей тари і упаковки, а також дотримання всіх необхідних санітарно-гігієнічних норм. Нашу продукцію можна використовувати як у нехарчовій (тара для фарби, будівельних мас і т.п.), так і в харчовій промисловості (молочних і кисломолочних продуктів, риби, кетчупів, майонезів і т.п.).

Пластикова упаковка допомагає запроваджувати інновації, є провідним матеріалом у створенні ефективних пакувальних рішень для різних потреб. Так, останнім часом багато хто із виробників фарби відмовляється від металевої на користь пластикової тари, як більш легкої, ергономічної та економічнішої. Наша компанія пропонує відра із IML-етикеткою з металевою фольгою і металізованої фарбою. Спеціально розроблений дизайн створює особливий ефект зовнішнього вигляду «під метал», який виділяє будь-які продукти на прилавку або вітрині та  надаєВашому товару вигляд високоякісного продукту.

Наші пластикові відра з IML-етикетками захищають Вашу продукцію від підробок, оскільки IML-технологією володіють, як правило, достатньо великі компанії, які не будуть брати участь в піратському виробництві.

Ми маємо можливість виготовляти ящики з логотипом клієнта,що разом із IML-декоруванням відер принесе додаткові зручності при використанні у внутрішньому виробництві та полегшить облік тари.

Отже, використовуючи нашу пластикову тару Ви отримаєте наступні переваги:

–       Безпека та надійність при використанні

–       Захист від ушкодження товару всередині, герметичність

–       Зручність та ергономічність

–       Інноваційний підхід

–       Унікальний дизайн упаковки, який вирізнить Ваш товар на прилавку

–       Захист від підробок

–       Полегшення обліку тари

^