Менше 100 днів до виставки World Food Ukraine 2016

Шановні партнери,

Ми раді повідомити Вам про те, що наша компанія візьме участь у міжнародній виставці продуктів харчування і напоїв World Food Ukraine 2016, яка буде проходити з 26 по 28 жовтня в Міжнародному Виставковому Центрі (м. Київ, Броварський пр-т, 15).

Виставка World Food Ukraine – центральна подія у харчовій галузі, оптимальне місце зустрічі постачальників та впливових професіоналів українського сектору продуктів харчування і напоїв. Продуктова виставка відкриває широкі можливості для національних і іноземних постачальників.

На виставці Ви зможете оцінити вироблені нашою компанією пластикові відра лінійки LB / UL, які були розроблена в Європі спеціально для ринку харчових продуктів. Це економічні вироби в високотехнологічному виконанні, мають максимальну міцність. Вся наша продукція має всі необхідні санітарно-гігієнічні документи, що гарантують безпеку упаковки при контакті з харчовим продуктом.

Більш детальну інформацію про продукцію, яка буде представлена ​​на виставці, можна дізнатися на нашому сайті: www.plast-box.com.ua

Запрошуємо відвідати наш стенд!

^